DSV Loodgieters uit Noord-Holland biedt diverse diensten


Heeft het een leiding? Dan kunnen wij er wat mee. Zo verhelpen wij een verstopping in de afvoerbuizen al vanaf € 62,50. Maar wij plaatsen ook sanitair bij verbouwingen. En we sluiten apparatuur aan, bijvoorbeeld aan gasleidingen. Wel zo veilig. Ook verrichten we alle onderhoud en reparaties aan centrale verwarming. Je weet dat het goed gebeurt, want we zijn VCA-gecertificeerd. Dit doen we in Amsterdam en ten Noorden van de stad, tot Heerhugowaard en Hoorn. Is er spoed? Dan zijn we binnen het uur ter plaatse.

Service en onderhoud

DSV Loodgieters uit Noord-Holland biedt servicecontracten, waarmee je korting krijgt op de werkzaamheden. Natuurlijk helpen we je ook zonder dit contract. We bevelen je wel aan om een contract te nemen, want dan komen we regelmatig bij je langs voor een check. Dit verlaagt de kans op een storing. Minder ellende, minder gevaar.

Ontstoppen

Staat het water je tot aan de knieën? Dan wordt het tijd om je bootje op te gaan pompen. Maar als je gewoon een kleine overstroming hebt, veroorzaakt door een verstopping in je afvoer, dan bel je DSV Loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en lossen het probleem direct voor je op.

Werkzaamheden aan riolering

DSV Loodgieters legt nieuwe riolering aan, legt riolering om als je bijvoorbeeld je huis verbouwt of als er structurele verstoppingen zijn, en repareert de buizen bij een lek. Dit doen we allemaal snel en netjes. Je betaalt bij ons geen voorrijkosten.

Installatie van centrale verwarming

Eens in de zoveel tijd moet je cv-ketel worden vervangen. Reken op DSV Loodgieters om dit vakkundig te doen. Wij installeren met name ketels van Intergas, maar andere merken zijn ook beschikbaar. Jij roept, wij plaatsen. Snel en veilig, dus je zit er direct weer warmpjes bij.

Verwarming algemeen

Ook als er andere verwarmingsklussen moeten worden verricht in de tussen Noord-Holland, schakel je DSV Loodgieters in. Wij installeren bijvoorbeeld regelmatig radiatoren en vloerverwarming. Wist je dat die laatste een efficiënte manier van verwarmen is? Dat komt omdat het beton de warmte vasthoudt.

Meer weten?

Gas- en waterleiding

Moet er een gas- of waterleiding geplaatst worden? Laat dit dan doen door een vakman. DSV Loodgieters heeft de kennis en het materieel om jou van een veilig leidingwerk te voorzien. Geen lekkage van water of gas. De leidingen gaan superlang mee.

Wij plaatsen je sanitair

Wil je een nieuwe wasbak plaatsen in de kinderkamer? Of heb je na een uitbouw een nieuwe wc-pot nodig voor bij het gastenverblijf? DSV Loodgieters monteert alle nieuwe installaties vakkundig. Bovendien helpen wij met het kiezen van het juiste keramiekwerk.

Lekkage

Is er een lekkage, schakel dan DSV Loodgieters in. Al staat je kelder helemaal onder, dan zorgen wij ervoor dat deze snel weer is leeggepompt. Maar het kan slimmer zijn om de afvoer regelmatig te laten schoonmaken. Ook dat doen we voor je.

DSV loodgieters
Molukkenstraat 200 S9A
1098 TW,  Amsterdam

KvK nummer 67040705

BTW: 856804915B.01
Bankrekening: NL90RABO0313322694


24/7 service in de regio Noord-Holland


Privacy policy


Onderhoudscontracten en spoedservice voor alle loodgietersklussen in NOORD-HOLLAND.